YÖKAK Kalite Çalışmaları ve Yüksekokulumuz Akran Değerlendirmesi kapsamında yürütülen düzenleyici/önleyici çalışmalar hakkında...

01.10.2023 / 01.01.2024 ÜÇ AYLIK FAALİYET RAPORU

 Yüksekokulumuz Bilgisayar Laboratuvarında kullanılan bilgisayarların SSD.ler ile çalışma kapasiteleri arttırıldı.
 Dersliklerde kullanılan projeksiyon cihazı perdelerinin kumanda mekanizmaları sabitleştirilerek kullanım kolaylığı sağlandı.
 Arızalanan iki sınıfın projeksiyon cihazları yenilendi.
 Bodrum katında bulunan ve tehlike arz eden ve yağış alan kırık camları yenilendi.
 Merdiven kenar trabzanları yapıldı.
 Askılığı olmayan ve yetersiz olan sınıfların askılıkları yapıldı.
 Yağmur alan bina giriş kapısına saçak yapıldı.
 Öğrencilerin bahçede vakit geçirebilecekleri üstü kapalı alan yapıldı.
 Kalorifer sistemleri bakımdan geçirilip, arızalı ve yanmayan peteklerin tamiri yapıldı.
 Yüksekokulumuz okuma odası düzenlenerek faaliyete geçirildi.
 Yüksekokulumuzda 1 İdari personel ve 1 Yardımcı Hizmetli personel göreve başladı.
 Binamız dış cephesinde çevre düzenlemesi yapıldı. (Ağaç budama, dış cephe sarmaşıkları vs.)
 Binamız elektrik ve su tesisatlarının bakımları yaptırıldı.
Bu içerik 30.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 150 kez okundu.