Yeni kayıt olacak "Odyometri", "Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik" ve "Ortopedik Protez ve Ortez" programı öğrencilerinin dikkatine...

-“Ortopedik Protez ve Ortez” ile “Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik”  programlarına yerleştirilen adayların ellerini ve parmaklarını ustalıkla kullanabildiklerine dair Sağlık Raporu almaları gerekmektedir (Sağlık raporu, Covid-19 Salgını nedeniyle Devlet hastaneleri, Tıp Fakülteleri, sağlık ocağı / aile hekimlikleri veya özel hastanelerden alınabilir).

-“Odyometri” programına yerleştirilen adayların konuşma, işitme ve görme engeli bulunmadığına dair Sağlık Raporu almaları gerekmektedir (Sağlık raporu, Covid-19 Salgını nedeniyle Devlet hastaneleri, Tıp Fakülteleri veya KBB uzmanı olan özel hastanelerden alınabilir).
Bu içerik 28.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 975 kez okundu.