Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine 20 Aralık 2019 günü saat 10:00’da İBBF Prof.Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonunda “RADYOTERAPİ VE TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKERLİĞİ’NDE KARİYER PLANLAMA” başlıklı seminer verilmiştir.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine 20 Aralık 2019 günü saat 10:00’da İBBF Prof.Dr. Fehmi Yıldız Konferans salonunda “RADYOTERAPİ VE TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKERLİĞİ’NDE KARİYER PLANLAMA” başlıklı seminer verilmiştir. Seminerin organizasyonu Okulumuz Radyoterapi Teknikerleri Topluluğu ile birlikte akademik danışmanları Dr.Öğr.Üyesi Şule PARLAR gerçekleştirmiş olup, MNT Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş firmasından;

İlknur Genç BAŞOĞLU/İnsan Kaynakları Yöneticisi

Salih GÜRDALLI/PhD Medikal Fizik Müdürü

Dr. Sonnur OKAY/Medikal Müdür (Nükleer Tıp Hekimi)

seminer vermişlerdir. Seminer konuları olarak birinci oturumda CV nedir, CV hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz, ön yazının hazırlanması ve önemi, iş başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler anlatılmış, ikinci bölümde ise Radyoterapi ve Tıbbi Görüntüleme Teknikerleri’ne yönelik bilgilendirmeler yapılmıştır.

Bu içerik 20.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1158 kez okundu.