Meslek Yüksekokulumuza Sıfır Atık Belgesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ile Rektörlüğümüzce bütün birimlerde uygulanan Sıfır Atık Projesi çalışmalarına başlanmıştır. Bu doğrultuda Meslek Yüksekokulumuz Sıfır Atık Projesi Komisyonu kurularak Meslek Yüksekokulumuz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Entegre Çevre Bilgi Sistemi'ne (EÇSB) kayıt olmuştur. MYO binamızda bulunan katlarda, 5 farklı noktada atık toplama kumbarası türlerine ve bulundukları yere göre sınıflandırılmıştır. Binalarımıza Sıfır Atık ve geri dönüşüm ile ilgili bilgilendirici afişler yerleştirilmiştir. Yapılan bu çalışmalar sonucu Sıfır Atık Yönetim Sistemi’ne ilişkin tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve 6 Nisan 2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz temel seviyede "Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazanmıştır.

Bu içerik 19.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 888 kez okundu.