İş Yeri Uygulama Eğitimi Hakkında...

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 28.04.2021 tarih ve 31912 sayılı yazısında;
Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin 26 Nisan 2021 tarihinde yapılan toplantısında salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00 den 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah  05:00'e kadar bütün yükseköğretim kurumlarımızda yüz yüze eğitimlere ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesi, yüz yüze yapılması planlanan sınavların 17 Mayıs sonrasına ertelenmesi veya çevrimiçi yapılması, bu süre zarfında özellikle uygulamalı eğitim faaliyetleri ile ilgili oluşabilecek eksikliklerin yükseköğretim kurumlarımızın imkanları doğrultusunda gerekirse hafta sonları da değerlendirilerek bilahare telafi edilmesi hususunda gerekli titizliğin gösterilmesi belirtilmiştir.

Üniversitemiz Senato toplantısında alınan karar uyarınca; eğitimin birimlerimizin Yönetim Kurulu Toplantısında alınacak kararlar doğrultusunda uygulanmasına karar verilmiştir.

Bu nedenle hastanelerde yüz yüze İş Yeri Uygulama Eğitimi yapan öğrencilerimizin salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yüz yüze eğitimlerine ara verilmesi kararı alınmış olup; salgın sürecindeki alınan önlemlere bağlı olarak İş Yeri Uygulama Eğitimlerinin program bazında değerlendirilerek, uygulamalarla ilgili kararların bilahare verilmesine karar verilmiştir.

Bu içerik 29.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 738 kez okundu.