Kamu Hastaneleri Birliği işleyişi hakkında Bilgilendirme Semineri

Okulumuz Öğretim Görevlisi Dr. Aysu KURTULDU nun organize ettiği ve Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Oprt.Dr.İlhan AÇIKGÖZ  ün konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme semineri   öğrencilerimizin ve öğretim görevlilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Seminerde Kamu Hastaneleri Birliği nin genel yapısı, organizasyon şeması ve işleyişi hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca mezun olacak ve olan öğrencilerimizin soruları ile Kamu Hastanelerinde istihdam olanakları  tartışılmıştır.
Seminerin sonunda okulumuz Müdürü Yrd.doç.Dr. Jülide DUYMAZ,  Kamu hastaneleri birliğinin işleyişi ile ilgili bilgileri  en yetkili ağızdan  öğrencilerimize aktarılmış olmanın memnuniyetini dile getirerek Opr.Dr. İlhan AÇIKGÖZ e teşekkür etmiştir.

ResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 20.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1384 kez okundu.